Compot-de-visine

Compot de vişine sau caise

Reţeta de compot prezentată în continuare se poate pune în practică, la fel de bine, atât cu vişine cât şi cu caise. Să ne gândim doar la cât de revigorant […]

Compot de vişine sau caise publicat: 2024-09-18T08:09:57+02:00, actualizat: 2024-09-18T10:04:34+02:00 by Reţete începători
Zacusca

Zacuscă de vinete

La noi, toată iarna se mănâncă zacuscă, de aceea trebuie să o facem în fiecare an. Perioada ideală pentru a face zacusca este pe la începutul anului şcolar, când legumele se […]

Zacuscă de vinete publicat: 2024-08-27T11:29:34+02:00, actualizat: 2024-10-30T10:54:08+02:00 by Reţete începători
Ardei-gras

Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavatul nu ne lipseşte de la niciun fel de mâncare, indiferent de anotimp. Iarna, folosim zarzavat conservat astfel încât ciorbele şi mâncărurile vor avea aproape acelaşi gust bun ca şi […]

Zarzavat pentru ciorbe publicat: 2020-08-08T09:03:12+02:00, actualizat: 2020-08-08T11:03:12+02:00 by Reţete începători
Hrean-razuit

Hrean ras în oţet

Hreanul ras este oricând binevenit în special pe lângă fripturi. La ultima masă de exemplu a fost atât de apreciat încât borcanul a fost… pur şi simplu luat la pachet […]

Hrean ras în oţet publicat: 2018-10-03T08:23:05+02:00, actualizat: 2018-10-03T09:26:05+02:00 by Reţete începători