Gomboti-Galuste-cu-prune

Gomboţi (găluşte cu prune)

Când bunica spune „iarăşi fac Gomboţ”, toata casa este fericită! Încep negocierile cu bucătarul pentru numărul de gomboţi per căciulă, se discută despre cantitatea îndestulătoare a pesmetului, despre gradul de […]

Gomboţi (găluşte cu prune) publicat: 2025-03-21T11:20:39+02:00, actualizat: 2025-03-21T12:25:21+02:00 by Reţete începători
Cozonac-cu-nuci-stafide-rahat

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat

Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat publicat: 2024-12-23T08:52:53+02:00, actualizat: 2024-12-23T09:41:15+02:00 by Reţete începători
Pască

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac

Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac publicat: 2024-05-04T10:34:16+02:00, actualizat: 2024-05-04T11:41:33+02:00 by Reţete începători
Macinici (Mucenici)

Măcinici (Mucenici)

În fiecare an pregătim cu mare nerăbdare tradiţionalul desert numit măcinici sau mucenici. Este nevoie de câteva porţii zdravene de măcinici pentru a sătura pe toată lumea, indiferent de vârstă! […]

Măcinici (Mucenici) publicat: 2024-03-09T15:45:27+02:00, actualizat: 2024-03-09T16:01:21+02:00 by Reţete începători
Crema-de-zahar-ars

Cremă de zahăr ars

Crema de zahăr ars a fost şi rămâne desertul care se face repede şi satisface pe toată lumea, din toată lumea! Reţeta cunoscută încă din 1691, sub denumirea de Crème […]

Cremă de zahăr ars publicat: 2024-01-20T15:34:14+02:00, actualizat: 2024-01-20T16:46:42+02:00 by Reţete începători
1 2 3 4